Operation: Tanker Inden

Uge 10 Challenge

Jer der følger med på Instagram, har allerede set, at jeg har startet et nyt projekt, der hedder #weeklychallenge. Hver uge vil jeg foreslå en ny udfordring, som de fleste kan være med på. Udfordringerne kommer til at være af forskellig karakter.

morgentræning

 

Den 2/3 starter første udfordring: daglig morgentræning. Morgentræning er måske så meget sagt, da jeg har valgt at definere det således: en times motion inden kl. 12 hver dag i uge 10. Det kan være alle former for motion, og en god gå- eller cykeltur tæller bestemt også. Hvis du nogle dage har svært ved at nå det inden arbejde eller skole, så tag cyklen og cykel en god omvej, så du ender på en time. Måske skal der lige en bette truckervask til, men mon ikke vi også klarer det?

Min morgentræning i uge 10 er planlagt på denne måde: 

Mandag: Svømning

Tirsdag: 60 min. cykeltur ud til karrieremesse

Onsdag: Gåtur med taske på ryggen (skal træne min ryg op til at kunne bære stor rygsæk)

Torsdag: Styrketræning inden skole (10 min ro-ergometer som opvarmning)

Fredag: Morgenspinning

Lørdag: Stram op i Haraldslund

Søndag: Gåtur

Har du planlagt din morgentræning? Eller har du gode ideer til en ny #weeklychallenge, så smid endelig en kommentar.

God fornøjelse 🙂

//Sanne

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation: Tanker Inden