Operation: Tanker Efter

#UGE11CHALLENGE

Hold nu op en lækker weekend det har været. Jeg er blevet forkælet, og der er blevet investeret i livskvalitet og gode minder – stort ja tak fra mig.

Denne uges udfordring lød på en times træning hver dag inden kl. 12 i uge 10. For mig har det været en positiv oplevelse, og jeg har faktisk nydt det. Som jeg blev enig med en veninde om, så har man nærmest allerede glemt, at man har trænet, når klokken bliver 12 – det er da smart. Samme veninde har også fået både sin søster, mor, moster og mormor med på udfordringen – kæmpe respekt og et stort klap på skulderen til dem. Hvem ved, måske fortsætter det for nogen af os fremover med ugentlige morgentræninger? Det har i hvert fald givet mig overskud og masser af aktivitet. Men lad os nu kigge på næste uges udfordring.

#uge11challenge handler ikke om træning, den handler derimod om mad. Jeg har altid utrolig svært ved at finde inspiration til ”nye” grøntsager, det bliver derfor ofte de samme, vi bruger. Mange af jer har det nok på samme måde. Det skal vi have gjort noget ved. Derfor defineres uge11challenge på denne måde: prøv syv nye grøntsager i uge 11. De behøver selvfølgelig ikke at være 100 % ”nye”, blot noget du ikke bruger til daglig, men som fortjener lidt opmærksomhed. Man kan sagtens bruge flere på én dag, hvis man har nogle dage, hvor man ikke spiser hjemme.

Jeg har valgt disse grøntsager:

  • Aubergine
  • Frisk grønkål
  • Knoldselleri
  • Rosenkål
  • Rødbeder
  • Blomkål
  • Spidskål

 

P3080801

Jeg ved forresten ikke, om alle syv rent faktisk hører til grøntsagsfamilien, gør du?

Nu skal jeg til at finde inspiration til nye retter, hvor alle de her grønne banditter kan bruges.

God søndag aften til dig 🙂

//Sanne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation: Tanker Efter