Skoliose-Tema: Smerter

Planer, Påske og Pandekager

Jeg har, som de fleste af jer ved, de sidste uger opfordret til forskellige udfordringer  på Instagram og her på bloggen. Det har været sjovt og motiverende, men det har været begrænset, hvor mange der rent faktisk er hoppet med på bølgen. På den måde går luften selvfølgelig lidt af ballonen. Så nu holder vi lige en bette pause fra det. Og hvem ved? Måske kommer der en reaktion fra nogen, som jeg slet ikke vidste,  også fulgte med.

Jeg går stadig og fifler lidt med det indlæg, hvor jeg vil vise jer praktiske gøremål med ryggen. Fx hvordan man støvsuger, tager strømper på eller klipper negle. Jeg er kommet frem til, at det bedste vil være ved hjælp af små videoer. Det bliver for firkantet at vise det på billeder. Derfor vil der snart være små ‘how-to-?-med-skoliose-videoer’. Jeg skal bare lige finde ud af, om det går an at bruge min tlf, eller om det kræver videooptagelse fra et rigtigt kamera.

God påske, venner :-)

God påske, venner 🙂

 

Min påske kommer til at gå med arbejde, træning, god mad, hyggestunder med familie, kæreste & veninder og måske lidt rejseplanlægning. Hvad skal du bruge din påske på? Hvis du har brug for lidt inspiration, så kommer der her et par forslag:

  • Hjemmebag! Det er hyggeligt, det smager godt, og du kan glæde andre ved at dele ud af dine lækkerier.
  • Lav pandekager 😉 Morgen, middag og aften kan de bruges – altid et hit uanset alder.
  • Gåtur i skoven eller ved vandet (også når det regner). Gå med en god ven, vend hele verdenssituationen og få samtidig god motion på en afslappet måde.
  • Gør noget nyt. Prøv at melde dig til noget, du aldrig har prøvet før. Det bliver grænseoverskridende, men garanteret også helt fantastisk.
  • Besøg en zoo. Brug især tid ved aberne, de opfører sig altid sjovt.
  • Hvis du har skoliose: brug tid på at pleje din ryg. Få noget god massage, smør din ryg ind i en god creme. Lav alle de rygøvelser, som du normalt ikke får gjort (shame on you, hvis du har sådan nogle). Prøv at udfordre ryggen, lyt til den og giv den ro.
  • Skriv et brev til en du sjældent ser, men som betyder meget. Et rigtigt brev. Med frimærke. Det vil blive værdsat mere end du ved 🙂
  • Skriv to do og done lister. Lav en overskuelig liste med ting du gerne vil have gjort, eller ting du drømmer om. Lav også en liste over alle de ting, du allerede har lavet. Husk at give dig selv credit for alt det du render og putter din energi i. Du er skide sej!

 

Lige meget hvordan din påske skal bruges, så håber jeg, at den bliver lige i skabet.

Masser af kærlighed og solskin på jer 🙂

//Sanne

 

 

2

  • Click here for the greatest under eye wrinkles currently available on the market plus at great prices.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • En los casos más severos, será prácticamente imposible comprender
    lo que afirma el sujeto.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skoliose-Tema: Smerter