Skoliose-Video: Støvsugning

Orientalsk Kylling i Karry

Den gule risret ret er blevet spicet lidt op med denne opskrift. Inspirationen har jeg hentet fra min lillesøster, som er en ørn i et køkken. 

skoliose + kylling i karry

What to use:

  • 3 røde chili
  • 3-4 fed hvidløg
  • Et lille stykke ingefær (kan udelades)
  • 2-3 spsk. karry
  • Olie eller smør
  • 1 Grøntsagsbouillon
  • 2 dl vand
  • (2-3 spsk mel)
  • 300 g kyllingefilet (bryst eller inderfilet)
  • Creme fraiche (9 eller 18%)
  • Ris
  • Grønt tilbehør

What to do:

  • Start med at snitte chili (også kernerne), hvidløg og ingefær fint
  • Kog lidt vand og opløs grøntsagsbouillonen i vandet
  • Skær kylling i små tern
  • Varm olie/smør op på en pande ved høj varme
  • Brænd karry af i det varme fedtstof
  • Tilsæt chili, hvidløg og ingefær og rør rundt med det varme karry
  • Tilsæt en lille smule af bouillonvandet
  • Tilsæt kylling og rør rundt i gryden, så det ikke sætter sig fast i bundet
  • Hvis nødvendigt, tilsættes til ekstra bouillonvand
  • Når kyllingen er færdigstegt, tilsættes 2 dl vand (evt. rørt op med 1-2 spsk mel, hvis en tykkere konsistens af saucen ønskes)
  • Tilsæt ca. 1 dl creme fraiche og lad saucen koge op.
  • Smag saucen til med salt/peber/ og evt. mere creme fraiche/bouillonvand
  • Server med ris, creme fraiche på toppen og noget grønt 🙂

 

1

  • Anne-Sophie

    Uhm, det her er en fantastisk opskrift – elsker den ret ! Tusind tak for opskriften og for inspiration <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skoliose-Video: Støvsugning