Orientalsk Kylling i Karry

Sprøde og Tynde Pandekager

Pandekager passer altid ind. Pandekager er nemme at lave. Pandekager gør både børn og voksne glade. Følg denne nemme opskrift, og lav de lækreste pandekager til dig eller dem, du holder af.

IMG_8354

What to use:

  • 125 g hvedemel
  • 0.5 tsk bagepulver
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk kardemomme
  • 1 spsk sukker
  • 50 g margarine
  • 3 æg
  • 2.5 dl mælk

What to do:

  • Bland mel, bagepulver, salt, kardemomme og sukker i en skål
  • Pisk de tre æg sammen i en ny skål
  • Smelt 50 g margarine
  • Hæld mælk og æg i melblandingen og pisk grundigt (evt. med elpisker)
  • Lige inden dejen skal på panden tilsættes den smeltede margarine
  • Varm en pande godt op uden fedtstof
  • Hæld en (lille) dl af dejen på panden
  • Kør panden rundt, så dejen fordeles godt
  • Den første bliver lidt blød, men de resterende pandekager bliver lækre, tynde og sprøde.

Server evt. med is, syltetøj og friske bær 🙂

Inspiration til denne opskrift er fundet på Alletiders Kogebog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orientalsk Kylling i Karry