Skoliose Video: 10 Måneder

Skoliose-Blomster

Jeg har i dag haft besøg af fotografen Kristian, som er ved at lave et fotoprojekt omkring skoliose. Det er så sejt, at han har valgt at lægge et kæmpe stykke arbejde i at øge kendskabet til skoliose. Jeg blev derfor virkelig glad og stolt, da Kristian ringede til mig efter at have læst min ”ansøgning” og spurgte, om jeg ville være med i projektet.

Det har været så hyggeligt at have besøg af ham. Han er professionel, herlig og fyldt med røverhistorier. Udover at jeg fik mulighed for at hoppe i sofaen, lave balanceøvelser på sengen og rode rundt med alle mine rejseting (glæd jer til billeder), så fik jeg også mulighed for at snakke lidt om bloggen og tænke lidt over mit formål med den – derfor dette indlæg.

IMG_4145

Et af mine højeste ønsker med den her blog er at ramme de helt unger piger og drenge, som står og venter på en operation i fremtiden, og som har brug for at høre, at det hele nok skal gå. Jeg vil gerne sprede den positive historie, jeg vil gerne give modet og motivationen videre til alle dem, der måtte have brug for det.

I har ingen ide om, hvor meget det også giver mig igen. En lille sød kommentar på bloggen, en mail eller en besked på facebook varmer mig inderligt. Og ikke mindst er det helt fantastiske mennesker, jeg har mødt igennem skoliose-netværk. Det hele giver så meget mening, når man kan bidrage med noget, som gør andre mennesker glade.

Derfor vil jeg også gerne ramme endnu flere med denne blog, da der stadig er mange skoliose-blomster rundt omkring, som aldrig har mødt eller snakket med andre, der også lider af skoliose. De mennesker står vitterligt alene på det punkt. Det er netop de mennesker, som jeg virkelig gerne vil ramme med bloggen. Mit ønske til dig er derfor at dele og sprede budskabet om den positive skoliose-historie. Hvis du kender én med skoliose, så fortæl dem om bloggen, fortæl dem om skolioseforeningen, fortæl dem at andre er i samme båd og hellere end gerne vil dele deres erfaringer.

Det er nemlig et andet kendetegn ved os skoliose-blomster; vores higen efter at dele vores historie med andre. Det man har været (eller stadig er) igennem er kæmpestort, og det er svært at dele med venner og familie, der ofte ikke helt forstår, hvad det hele er for noget. Det er derfor fantastisk at møde ligesindede mennesker, der med det samme ved, hvad du snakker om.

Tænk hvis man kunne samle alle skoliose-blomster i hele Danmark samme sted, hold nu op en farverig blomstermark, det ville ende ud i. Alle mennesker er noget særligt, og alle mennesker bærer på en historie. Det er det, der gør os unikke. Jeg ville ønske, at jeg havde mulighed for at lære jer alle sammen personligt at kende. Hvem ved – måske sker det en dag 🙂 Indtil da er jeg både taknemmelig og glad for, at du vælger at følge med på bloggen.

//Solskin fra Sanne

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skoliose Video: 10 Måneder