Gæsteindlæg: Josephines Operation

Smagfulde Vafler

Jeg er blevet helt vild med at bruge kærnemælk i alverdens opskrifter. Eksempelvis i de skønneste vafler, der passer perfekt til en sød sommerdag. Du kan servere dem med is, marmelade, frisk frugt eller hvad du lige har i gemmerne ♥

IMG_9044

Opskrift til 4 personer:

What to use:

  • 5 dl hvedemel (300 g)
  • 2 tsk bagepulver
  • Lidt fintrevet citronskal fra en økocitron
  • 1 tsk vaniljepulver eller vaniljekorn fra en vaniljestang
  • 1 lille tsk revet muskatnød
  • 1 tsk kardemomme
  • 3 spsk sukker
  • 1 lille tsk salt
  • 5 dl kærnemælk
  • 4 æg
  • 75 g smeltet smør/margarine

What to do:

  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål (mel, bagepulver, citronskal, vaniljekorn, muskatnød, kardemomme, sukker og salt)
  • Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med kærnemælken
  • Rør det våde over i det tørre, og rør grundigt
  • Tilsæt det smeltede fedtstof til sidst og rør igen
  • Varm vaffeljernet godt op
  • Nyd lige duften af vaffeldejen ♥
  • Bag vaflerne, og server dem med det du lige har lyst til
  • Du skal ca. bruge 1 dl dej pr. vaffel
  • Du kan med fordel fryse vaflerne ned til madpakken, hvis du mod al forventning har flere vafler tilbage

 

Denne vaffelopskrift er inspireret af Arla.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteindlæg: Josephines Operation