Nemme Pølsehorn

Guldkorn fra en Hulemand

I dette indlæg vil jeg fortælle om et nyt tiltag på bloggen og lidt om hvad, der venter på bloggen hen over sommeren ♥ Det er så dejligt, at I følger med. Mange tak for det. 

Husk at nyde det gode sommervejr, når det er der :-)

Husk at nyde det gode sommervejr, når det er der 🙂

På søndag kommer der et nyt gæsteindlæg på bloggen. Denne gang fra en mand. Ofte hører man kun om unge piger og kvinder, der rammes af skoliose. Men det kan også sagtens ramme drenge og mænd. Det perspektiv vil jeg rigtig gerne vise på bloggen, jeg er derfor rigtig glad for at kunne dele endnu et gæsteindlæg med jer på søndag.

Jeg har fået bestilt flybilletter til Sydamerika, det er fedt. Turen går til Peru og Bolivia med en god veninde. Det betyder, at jeg ikke kommer til at opdatere bloggen så meget hen over sommeren. Men forhåbentlig betyder det også virkelig fede og farverige billeder og historier fra en af verdens mest kulturelle områder. Jeg glæder mig som et lille barn, der ikke kan sove den 23. december. Jeg ser også frem til at fortælle, hvordan det går med ryggen undervejs og måske dele nogle gode rejse-ryg-tips. Allerede nu kan jeg afsløre, at jeg tager min trænings-elastik med, så jeg kan aktivere skuldre og ryg på den lange rejse (vi kommer til at rejse næsten to døgn før vi er fremme ved destinationen). Derudover kommer jeg til at lave forskellige øvelser i flyet og gå rundt, når der er mulighed for det. Under selve opholdet kommer jeg til at skulle bære en del kg på ryggen, da vi rejser med rygsæk. Derfor skal jeg fokusere på også at få hviledage til ryggen, når den siger fra. Jeg satser også stærkt på, at der kan inkorporeres noget styrketræning inden sengetid de fleste dage, så kroppen forbliver stærk.

Jeg håber meget, at jeg når at lave en træningsvideo til jer inden afrejse, så man kan se videoen og følge træningen samtidig. På den måde kan I hen over sommeren holde ryggen ved lige. Forhåbentligt er det nemmere at motivere sig til programmet, når man kan følge med på en video. Jeg gør alt hvad jeg kan, for at nå det 🙂

Det sidste jeg vil fortælle om, er et nyt tiltag på bloggen, som kommer til at hedde “Guldkorn fra en hulemand”. Det handler om små beretninger fra hverdagen, hvor forskellen på mænd og kvinder kommer til udtryk. Der kommer virkelig nogen interessante udsagn frem hjemme hos os nogen gange, ofte noget som andre også vil kunne bruge, håber jeg. Kent mente derfor, at det ville være en god ide med “Ugens guldkorn fra Kent” på bloggen 🙂 Meeeeen…. Det bliver nok ikke hver uge, og det bliver heller ikke nødvendigvis kun ‘guldkorn’ fra Kent. Jeg håber nemlig, at I har lyst til at byde ind med jeres egne gode beretninger, der kan inspirere os alle (send dem endelig til sanne.kjeldsteen@gmail.com). Jeg læste engang en bog, der hed ‘Hulemandens 10 bud’. Den var helt genial på mange måder. Nogen gange ville jeg ønske, at jeg kunne være inde i hovedet på en mand. Jeg tror virkelig, at livet ville være mere simpelt 🙂 Det synes jeg er herligt. Vi kan lære noget af de mænd, men de kan sørme også lære af os. Jeg ved godt, at indlægget er ved at være halvlangt, men jeg synes alligevel, at jeg vil starte ud med bloggens første “Guldkorn fra en hulemand” ♥

Her min flotte hulemand

Her er min flotte hulemand

Guldkorn fra en hulemand

Lørdag morgen havde jeg virkelig lyst til hjemmebagte boller. Jeg blev derfor helt lykkelig, da jeg fandt en opskrift, hvor bollerne ikke skulle hæve. Du kan se opskriften her. Efter 30 min. var der lækre hjemmebagte boller, og duften spredte sig hurtigt i lejligheden. Jeg gik stolt ind i stuen til Kent og sagde:

Mmmh se, der er hjemmebagte boller

Kent kiggede op fra sin eksamensopgave og smilede mens, han sagde:

Ja skat. Men jeg vil bare gerne have dem her

Og så satte han tænderne i nogle kedelige masseproducerede industriboller (sikkert fra Kohberg)… Jeg blev hurtigt pigefornærmet og spurgte hvorfor han ALDRIG ville smage, når jeg nu bagte så meget. “Jeg bager jo alt muligt lækkert hele tiden”, fik jeg fremstammet i min hidsighed. Der gik lidt tid, og så kiggede han lidt muntert på mig mens han sagde:

Ja. Men jeg har jeg nogen sinde bedt dig om at bage?

Den kommentar gjorde ikke ligefrem mit humør bedre. Men efter jeg var faldet lidt ned igen, sad jeg og tænkte, at han egentlig havde fuldstændig ret. I mit hoved havde jeg jo tænkt, at han havde lige så meget lyst til hjemmelavede boller, kage og  flødeboller som mig. Men det var ikke tilfældet, og det kan jeg jo ikke blande mig i. Han roste dog alligevel mine hjemmebagte pølsehorn, så han fik den vist reddet på falderebet.

Nogle gange har jeg lyst til at placere ham her!

Nogle gange har jeg lyst til at placere ham her!

Charmetrold :-)

Charmetrold 🙂

Budskabet her er, at vi (kvinder) nogle gange skal acceptere, at vores behov er anderledes end hulemandens behov. Og det er ok 🙂

I må meget gerne komme med feedback og nye guldkorn fra andre hulemænd. Ha’ en dejlig aften.

 

// Sanne ♥

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme Pølsehorn