De Fantastiske Fire

Sommerhilsen

En lille sommerhilsen til jer alle inden jeg rejser til Sydamerika i morgen ♥ 

skoliose

Sidste dag ingen afrejse er gået med forberedelser, hygge og dejlige mennesker. Jeg vågnede tidligt i morges, så jeg besluttede mig for at tage ud på en frisk morgentur ved vandet. Prøvede at løbe små intervaller undervejs på gåturen (for ikke at overbelaste knæ/skinneben), hvilket gik fint. Nød det gode vejr og den friske vind.

Kl. 10 mødtes jeg med den dejligste veninde I Norkraft til komplet morgenbord, som hun havde sørget for. Det var så hyggeligt. Der var også mælkesnitter til dessert –  Sanne 5 år var glad 🙂 De kører lige nu et eksotisk strandtema i Nordkraft med bølgeskvulp i højtalerne, strandsand, palmer og liggestole, så rammerne om vores morgenbord var heller ikke at kimse af.

Efter morgenmaden fik jeg handlet de sidste ting ind til rejsen + lidt andre gode sager. Jeg nåede også at bage pølsehorn til togturen, så der er lidt lækkert at spise. Hen på eftermiddagen mødtes jeg med en god veninde til en god sludder. Dagen slutter efter endnu en gåtur og en masse pakkeri 🙂 Nu skal det bare blive tirsdag.

Jeg beklager, at jeg ikke nåede at lave et ferie-trænings-program til bloggen, men det må komme på den anden side.

Hvis andre skoliose-blomster skal ud at rejse denne sommer, kan I måske bruge nogle af følgende råd:

  • Tag et træningselastik med på turen, så du kan holde ryggen og skuldrene i gang under de mange stillesiddende transporttimer.
  • Sørg for at lave dine rygøvelser hver morgen eller hver aften, så din ryg ikke kommer ind i en dårlig rytme.
  • Sørg for at hvile ryggen, når den har brug for det
  • Lav strækøvelser når du vågner, så ryggen bliver vækket blidt.
  • Lyt til din krop – den er klogere, end du ved ♥

 

Jeg håber, at jeg får adgang til internet, så jeg kan opdatere jer lidt undervejs. Internet eller ej så håber jeg, at I får en hel fantastisk ferie, og at I nyder denne dejlige årstid uanset vejr, selskab og lokation. Tak fordi I følger med, og tak fordi I er så gode til at give feedback, det betyder meget for mig.

 

//Solskin fra Sanne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De Fantastiske Fire