Lige ved og næsten.....

Når Livet Giver Mening

Jeg brugte sidste weekend på en fynsk højskole. Det gjorde jeg sammen med 15 unge skoliose-blomster og 4 voksne skoliose-blomster. Det har været en weekend fyldt med sammenhold, hygge og skoliose-snak. 

Hele holdet af dejlige skoliose-blomster 🙂

Igennem mit frivillige arbejde i Dansk Skoliose Forenings bestyrelse blev jeg tilbudt at tage med på årets Ung Weekend – bl.a. for at undervise i yoga. Jeg sagde med det samme ja. Det har jeg ikke fortrudt. Det har virkelig været en hyggelig weekend med så skønne mennesker. Omgivelserne for weekenden kunne heller ikke have været bedre. Vi boede på Brenderup Højskole, som har nogle helt eventyrlige faciliteter. Vi har spist god mad, været kreative, været fysisk aktive, snakket, hygget, spist lidt mere, spillet spil og hygget ved bål i ægte højskolemaner med grillede skumfiduser og det hele 🙂

Skumfiduser, marie kiks og bålhygge

Skumfiduser, marie-kiks og bålhygge

Først og fremmest har det været både skønt og sjovt at være sammen med så mange mennesker, som alle har skoliose til fælles. Det føles ret unikt. Der var ingen, der kiggede skævt på vores lange ar og skæve skuldre, alle forstod hinanden. Det er en helt særlig følelse, når man i hverdagen ikke rigtig er omgivet af mennesker, der kender til at have skoliose selv.

Hygge og rundbordssnak

Hygge og rundbordssnak

Dernæst har det været fedt at se, hvor godt pigerne tog sig af hinanden, hvor hurtigt de fandt sammen og hvor meget de hyggede sig. Men det var også vildt interessant at se, hvor forskellige sådan en flok teenagepiger er, og hvordan de hver især bærer deres historie med ryggen.

Gruppebillede fra Halmhuset

Gruppebillede fra Halmhuset

Men det der for mig gav mest mening, og gjorde mig mest glad, var da jeg fik lov til at undervise i “morgen-yoga” lørdag og søndag formiddag. Det var næsten magisk at mærke, hvordan pigerne kom ned i tempo, og hvordan de koncentrerede sig om øvelserne. Det er ofte så lidt, der skal til, når man har brug for at lindre smerter i både øvre og nedre ryg. Da flere af pigerne har efterspurgt øvelserne, går jeg ud fra, at de kunne mærke en forskel. Det er sådan en lille ting, men hold op hvor fylder det meget for mig at kunne give min erfaring videre og hjælpe andre. Jeg har beskrevet de forskellige øvelser til pigerne, og jeg har tænkt mig at dele dem på bloggen i denne uge, hvis nogen har lyst?

Yoga og afspænding

Yoga og afspænding

Alle pigerne har kæmpet i den her weekend – både fysisk og psykisk. Jeg er så stolt af dem hver og en ♥

Tak for en skøn weekend, piger ♥

//Solskin fra Sanne

Gåtur til stranden :-)

Gåtur til stranden 🙂

Tak for denne gang piger :-)

Tak for denne gang piger 🙂

1

  • Helle Dannemand Petersen

    Dejligt indlæg Sanne og det ville være super om du beskrev øvelserne ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige ved og næsten.....