Feedback på bloggen

Kontrolbesøg 16 mdr. efter operation

I mandags var jeg til kontrolbesøg med ryggen på Aalborg Universitetshospital. Læs med her, hvordan det gik ♥

Det var reelt min 1-års-kontrol jeg skulle til, men fordi jeg skulle ud at rejse i sommers, aftale vi at rykke undersøgelsen til nu, hvor der er gået ca. 16 måneder. Det hele gik efter planen, og jeg snakkede med en rigtig rar læge.

Han startede med pænt at hilse på min mor og jeg, og gik derefter hen til sin skærm, hvor han havde lavet en pædagogisk præsentation af mine røntgenbilleder i kronologisk rækkefølge. Det er vildt at se udviklingen fra før operationen og til nu. Heldigvis er alle billederne efter operationen nærmest ens, hvilket er gode tegn. Der er stadig kun et par grader tilbage af min skoliose, hvor den før lå på ca. 50 grader ved begge kurver.

Min ryg før og efter operatioen :-) IRON LADY ;-)

Min ryg før og efter operatioen 🙂 IRON LADY 😉

Lægen var meget spændt på at høre, om jeg nu også havde det godt, når billederne var så flotte. Heldigvis kunne jeg fortælle ham, at jeg har det fantastisk. Jeg er stolt af min ryg, jeg er stolt af lægernes arbejde, men jeg er også hammer stolt af min egen indsats. Jeg vil påstå, at jeg selv har gjort en hel del for at opnå et godt resultat (det kan du bla. læse om her og her), men der er naturligvis rigtig mange faktorer, der spiller ind. Jeg vil derfor anbefale dig, at du gør dig umage med din ryg og din krop inden en operation, så du ved, at uanset resultatet kunne du ikke selv have gjort mere. På den måde får man ro i både maven og hovedet ♥ Din indsats vil altid belønne sig i sidste ende.

//Solskin fra Sanne

1

  • Michelle Klindt

    Kære Sanne,
    Faldt helt tilfældigt over din blog da jeg søgte på scoliose operation på Google.
    Min søn er lige blevet indstillet, så det er meget nyt for os det hele.
    Tak for alt det du har delt om din operation, det har betydet alverden for mig at læse om det hele ❤️
    Knus fra en – nu knap så bekymret – mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feedback på bloggen