Nytårshilsen

Hjemvendt med nye idéer

Første måned af 2016 er snart gået. Tiden går lige så stærkt, som den plejer 🙂 Jeg håber, at du er kommet godt i gang med at gøre 2016 til et dejligt år.

I går kom jeg hjem efter en uge på Filippinerne (Manila). Jeg var afsted med arbejdet, så der var ikke meget tid til eventyr og afslapning. Alligevel var det en fed uge med gode oplevelser. Ryggen var god ved mig hele turen trods en rejsetid på langt over 20 timer hver vej.

Jeg deltog på en erhvervsdelegation til Manila, hvor vi havde 16 danske virksomheder med for at identificere nye forretningsmuligheder på et nyt marked. Der blev kastet mange interessante bolde op i luften, som nu skal gribes og fordeles.

Et billede fra ugens networking dinner med over 80 lokale gæster.

Et billede fra ugens networking dinner med over 80 lokale gæster.

De sidste gange jeg har været ude at rejse, har jeg haft fokus på at lave øvelser for ryggen og skuldrene undervejs – især i flyet. Men det fik jeg ikke gjort denne gang. Jeg var derfor spændt på at mærke, om jeg ville blive straffet senere. Heldigvis reagerede ryggen ikke negativt på det. Som ekstra krydderi har ugen ikke budt på meget søvn – de fleste dage under 4 timer. Det gjorde bestemt ikke turen kedeligere, men heller ikke nemmere 😉 Jeg vil derfor mene, at jeg har været så hård ved ryggen som muligt. Alligevel klarede den det hele upåklageligt. Jeg er sikker på, at det hjælper at have en god grundform inden sådan en tur.

En lille smule eventyr blev det til, da vi havde en kort pause ved Tagaytay (en stor sø med mange forskellige vulkaner midt i det hele)

En lille smule eventyr blev det til, da vi havde en kort pause ved Tagaytay (en stor sø med mange forskellige vulkaner midt i det hele)

 

Derfor skal jeg straks tilbage i den gode rytme med masser af træning og gerne en lidt sundere kost…. Vil man ikke altid gerne det? 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at få lidt brainstorming på bloggen omkring sundhed og gode råd for ryggen. De forskellige inputs vil jeg samle i et nyt indlæg til inspiration.

Du må derfor meget gerne kommentere oplægget her eller under opslaget på facebooksiden. Lad os få en masse ideer, inspiration og motivation samlet på ét sted.

Ha’ en forsat dejlig søndag, smukke ♥

//Solskin fra Sanne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårshilsen