Velkommen ♥

Jeg har gået og leget med tankerne om den her blog i lang tid – stærkt inspireret af Instagram-Universet. Jeg har lavet flere forskellige brainstorms omkring mine ideer og intentioner med bloggen. Da jeg har svært ved at holde mig til ét blogemne, har jeg valgt at kalde det en livsstilsblog med tre forskellige temaer: skoliose, sundhed og solskin.

“Skoliose” indebærer mine erfaringer med skoliose, hvor fokuset især ligger på min operation i 2014.

“Sundhed” indebærer opskrifter, sunde udfordringer, generelle råd om sundhed. Alt med fokus på at det skal være sjovt at være “sund”.

“Solskin” indebærer generel inspiration til livet.

Formål

Kort fortalt er bloggens formål at inspirere andre. Det kan være mange former for inspiration, og måske også former jeg slet ikke selv har tænkt over – det ville da være herligt. Men derudover er formålet også at motivere mig selv. Det er helt utroligt, så meget mit #projektsundryg på Instagram har motiveret mig til at være en fighter og gøre mig umage med både kost og træning, ikke mindst på grund af den feedback man får fra andre brugere. Selvom det er skørt, så bliver det bare sjovere at lave lækkert og sundt mad, når man kan dele det med andre og få credit for indsatsen.

Lidt om pigen bag skærmen

Jeg hedder Sanne. Skoliose har været en (positiv) del af mit liv, siden jeg var 12 år gammel og er det stadig i form af mit flotte ar og min daglige indsats for at holde min nye ryg stærk og sund. Jeg fik et bostonkorset på i 6. klasse og havde det på indtil midt i 8. klasse (den udgave som man havde på 23 timer/døgn). Derefter stod jeg egentlig “standby” i systemet i mange år, og der skete ikke rigtig noget med ryggen. Takket være en masse træning kunne jeg holde min ryg både smidig og stærk, hvilket gjorde, at jeg undgik smerter. Derfor fik jeg også et chok, da jeg fik taget nyt røntgenbillede i 2012, og fik besked på, at en operation ville være en meget fornuftig ide. Jeg blev opereret i Aalborg af Søren Eiskjær 26. juni 2014. Operationen gik upåklageligt, og resultatet er imponerende. Perioden efter operationen var hård men lærelig. Jeg kom hurtigt ovenpå igen, og mærker i dag ikke noget til ryggen. Denne positive erfaring med skoliose vil jeg gerne dele med jer her på bloggen.

Jeg glæder mig til at tage dig med ind i mit univers, og jeg håber inderligt, at du kan få noget ud af det, eller, om ikke andet, blive godt underholdt. Du er altid velkommen til at komme med kritik af den ene eller andet art. Med lad os nu sammen sprede den gode karma – jeg har hørt noget om, at den kan finde på at komme igen!

//Sanne ♥