Nemme Pølsehorn
Pølsehorn er altid et hit om man er lille eller stor. De er gode til madpakken og gode til den lille sult. Lav altid en stor portion, så du har til fryseren i noget tid.
Opskrift til 40 pølsehorn
What to use:
- 100 g gær
- 4 dl kærnemælk (andet mælk kan også sagtens bruges)
- 100 g margarine
- 2 tsk salt
- 200 g fuldkornsmel
- 700 g hvedemel (ca.)
- 2 æg (+ 1 æg til pensling)
- 20 partypølser (eller en anden slags pølse)
What to do:
- Smelt margarinen
- Bland mælk med den smeltede margarine og opvarm blandingen til ‘lillefingervarm’
- Rør gøren i den lunkne blanding
- Tilsæt salt og æg
- Tilsæt mel indtil dejen bliver blød og smidig
- Lad dejen hæve tildækket 30 min
- Del dejen i 4 portioner
- Rul en portion dej ud i en cirkel med en kagerulle
- Del dejcirklen i 10 trekanter
- Læg pølsen yderst på trekanten og rul dejen rundt om pølsen fra den brede ende til den tynde
- Lad pølsehornene efterhæve 10-15 min
- Opvarm ovnen på 200 grader
- Pensl pølsehornene med æg
- Bag pølsehornene i ca. 15 min.
- Server med ketchup ♥
Du kan se en oversigt over alle opskrifter her.
Ingen kommentarer endnu