Chili con Carne/Blomkål
Det lyder som en vild cocktail, men det fungerer ret godt. En almindelig chili con carne tilsat ekstra grønt. I denne 0pskrift er der brugt blomkål og gulerødder, men andre grøntsager kan også sagtens bruges.
What to use:
- 500 g fedtfattig oksekød
- 2 ds kidney bønner
- 2 ds flåede tomater (gerne øko)
- 1 ds tomatpure
- Olie til stegning
- 4-5 fed hvidløg
- 4-5 røde chili (eller hvilken chili du foretrækker)
- 1/4 Blomkål
- 2 Gulerødder
- 2-3 løg
- Creme fraiche
- Ris
What to do:
- Start med at snit hvidløg og chili
- Varm lidt olie i en gryde og svits hvidløg og chili heri
- Tilsæt oksekød og brun dette i gryden
- Tilsæt tomatpure
- Put blomkål, løg og gulerødder i en foodprocessor eller snit selv fint
- Tilsæt den “grønne masse” – vurder selv hvor meget der er plads til
- Lad simre et par min.
- Tilsæt flåede tomater og bønner
- Lad simre i ca. 5 min og smag til med salt, peber og evt. mere chili/chilisauce
- Server med ris i bundet og creme fraiche på toppen. Avocado eller guacamole er også lækkert som tilbehør 🙂
Ingen kommentarer endnu