Snickers-Kugler

Chili con Carne/Blomkål

Det lyder som en vild cocktail, men det fungerer ret godt. En almindelig chili con carne tilsat ekstra grønt. I denne 0pskrift er der brugt blomkål og gulerødder, men andre grøntsager kan også sagtens bruges.

Den "grønne" masse

Den “grønne” masse

 

Det færdige resultat

Det færdige resultat

IMG_8279

What to use:

  • 500 g fedtfattig oksekød
  • 2 ds kidney bønner
  • 2 ds flåede tomater (gerne øko)
  • 1 ds tomatpure
  • Olie til stegning
  • 4-5 fed hvidløg
  • 4-5 røde chili (eller hvilken chili du foretrækker)
  • 1/4 Blomkål
  • 2 Gulerødder
  • 2-3 løg
  • Creme fraiche
  • Ris

What to do:

  • Start med at snit hvidløg og chili
  • Varm lidt olie i en gryde og svits hvidløg og chili heri
  • Tilsæt oksekød og brun dette i gryden
  • Tilsæt tomatpure
  • Put blomkål, løg og gulerødder i en foodprocessor eller snit selv fint
  • Tilsæt den “grønne masse” – vurder selv hvor meget der er plads til
  • Lad simre et par min.
  • Tilsæt flåede tomater og bønner
  • Lad simre i ca. 5 min og smag til med salt, peber og evt. mere chili/chilisauce
  • Server med ris i bundet og creme fraiche på toppen. Avocado eller guacamole er også lækkert som tilbehør 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snickers-Kugler