Sprøde og Tynde Pandekager
Pandekager passer altid ind. Pandekager er nemme at lave. Pandekager gør både børn og voksne glade. Følg denne nemme opskrift, og lav de lækreste pandekager til dig eller dem, du holder af.
What to use:
- 125 g hvedemel
- 0.5 tsk bagepulver
- 0.5 tsk salt
- 0.5 tsk kardemomme
- 1 spsk sukker
- 50 g margarine
- 3 æg
- 2.5 dl mælk
What to do:
- Bland mel, bagepulver, salt, kardemomme og sukker i en skål
- Pisk de tre æg sammen i en ny skål
- Smelt 50 g margarine
- Hæld mælk og æg i melblandingen og pisk grundigt (evt. med elpisker)
- Lige inden dejen skal på panden tilsættes den smeltede margarine
- Varm en pande godt op uden fedtstof
- Hæld en (lille) dl af dejen på panden
- Kør panden rundt, så dejen fordeles godt
- Den første bliver lidt blød, men de resterende pandekager bliver lækre, tynde og sprøde.
Server evt. med is, syltetøj og friske bær 🙂
Inspiration til denne opskrift er fundet på Alletiders Kogebog
Ingen kommentarer endnu