Sprøde og Tynde Pandekager

Omelet med Champignon og Tomat

Jeg elsker æg. Jeg bruger gerne æg til både morgenmad og frokost. Her kommer de i form af en lækker omelet. 

omelet

 

What to use:

  • 4-5 friske champignon (eller anden svamp)
  • 5 cherrytomater
  • Olivenolie
  • 2 spsk. Revet parmesan
  • 3 æg
  • Peber

What to do:

  • Start med at rense champignon og skylle tomater
  • Skær både champignon og tomater i kvarte
  • Varm en god skvat olivenolie op på en pande
  • Når olien er varm, tilsættes champignon som steges til de bliver bløde i konsistensen
  • Æggene slås ud i en skål og piskes sammen med lidt peber og 2 spsk. parmesan
  • Æggemassen hældes udover de færdigstegte svampe
  • Omeletten står ved middelhøj varme det første minut
  • Skru ned for varmen og lad omeletten sætte sig i små 10 min

Server gerne omeletten med rugbrød og lidt gnavegrønt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde og Tynde Pandekager