Omelet med Champignon og Tomat
Jeg elsker æg. Jeg bruger gerne æg til både morgenmad og frokost. Her kommer de i form af en lækker omelet.
What to use:
- 4-5 friske champignon (eller anden svamp)
- 5 cherrytomater
- Olivenolie
- 2 spsk. Revet parmesan
- 3 æg
- Peber
What to do:
- Start med at rense champignon og skylle tomater
- Skær både champignon og tomater i kvarte
- Varm en god skvat olivenolie op på en pande
- Når olien er varm, tilsættes champignon som steges til de bliver bløde i konsistensen
- Æggene slås ud i en skål og piskes sammen med lidt peber og 2 spsk. parmesan
- Æggemassen hældes udover de færdigstegte svampe
- Omeletten står ved middelhøj varme det første minut
- Skru ned for varmen og lad omeletten sætte sig i små 10 min
Server gerne omeletten med rugbrød og lidt gnavegrønt 🙂
Ingen kommentarer endnu