Grøn Omelet
Omeletter kan spises til morgenmad, frokost og aftensmad, hvis du spørger mig. Det er en lækker måde at få både protein og grøntsager på. Denne udgave er med spinat, champignon og parmesanost. Velbekomme ♥
Denne opskrift passer til 1 omelet, som kan mætte en person, eller deles af to personer sammen med en salat eller andet tilbehør.
What to use:
- 2-3 æg
- En god håndfuld frisk spinat eller 5 klumper frossen spinat
- 5 champignong
- Lidt fintrevet parmesanost
- Lidt peber
- Olie til stegning
- Purløg til pynt (og smag)
What to do:
- Start med at rense og snitte spinat, hvis du bruger den friske. Start med at optø spinat, hvis du bruger det fra frost.
- Rens champignon og skær dem i kvarte
- Opvarm olie på en pande
- Steg champignon i olien til de bliver let brune
- Slå æggene ud i en skål og bland dem med spinat, ost og peber.
- Når champignon er klar, sætter du panden på middelvarme og hælder æggemassen udover champignon.
- Lad omeletten sætte sig, og ‘bag’ den færdig, til den er sammenhængende og sprød. Vend evt. omeletten undervejs, hvis den ikke bliver ordentlig færdig på toppen.
- Server med frisk purløg på toppen og et par skiver rugbrød 🙂
Du kan se en oversigt over alle opskrifter her.
Det ser godt ud Sanne ! 🙂