Planer, Påske og Pandekager

Strålende Humør og Lidt Skoliose-Snak

Her kommer et godt bud på, hvordan en påskehelligdag kan udnyttes bedst muligt. Hverken det fantastiske vejr eller dagens indhold er at kimse af. Jeg har dog oplevet noget mærkeligt med ryggen, som jeg ikke lige ved, hvordan jeg skal reagere på.

aalborg+skoliose+sanne+solskin+påskehygge

Flot vejr og højt humør ved kalksøen i Vestbyen

Dagen startede med lækker morgenmad sammen med Kent, inden han skulle ud i kajakklubben. Efter frisk frugt, blødkogte æg og en chokoladecroissant var jeg mere end klar til dagens udfordring: klatretur med min søster.

Ditte, min lillesøster, kom forbi mig på cykel, og vi kørte sammen af sted under blå himmel. Da vi fik låst os ind i den skolekælder, hvor klatringen skulle foregå, begyndte vi at lede efter reb og diverse udstyr. Det tog os nok en halv time at finde den skrigblå dør, hvor udstyret gemte sig. Næste udfordring skulle vise sig at være klargøring af udstyret…. Det korte af det lange er, at vi fik styr på det hele, og vi fik klatret, til vores hænder og arme var ved at falde af 🙂

klatring+skoliose+søstre+aalborg

Selvudløser på kameraet er en strålende idé 😉

Efter klatreturen cyklede vi ned på havnen, og kiggede på menukort ved de forskellige spisesteder. Vi blev enige om at finde en løsning hjemme hos mig i stedet.

skoliose+sommer+forår+hygge+aalborg P4030835

 

Vi fik den geniale idé at slæbe et bord og et par skamler ud i solen i gårdhaven 🙂 Vi fik flere timer til at gå med lækker mad, jordbær, lakridsis og kold asti. Til sidst besluttede vi os for at cykle ud i et kolonihaveområde og kigge efter gode tilbud. Vi endte ude ved kalksøen i Vestbyen, hvor der både var legesyge ænder og parringsivrige lappedykkere at kigge på 😉

kalksøen+aalborg+skoliose

Det var farverige billeder og en lille fortælling om en skøn fridag i Aalborg. Nu til den lidt mere alvorlige fortælling. Nemlig ryggen. I går aftes oplevede jeg en nerveagtig smerte omkring min dino-knogle (en ryghvirvel placeret lige under nakken, som efter operationen stikker meget længere ud end de andre). Det føltes (og føles stadig) som om, at noget sidder lidt i klemme, eller er blevet rykket lidt. Det kan kun mærkes i nogle bestemte situationer og fx ikke, når jeg ligger eller sidder stille. Jeg vil egentlig bare dele med jer, at min ellers meget velfungerende ryg også kan drille lidt. Jeg holder fokus på det de næste par dage, og ser om det bliver bedre, går i sig selv eller bliver værre.

Jeg håber, at du nyder din påske, det gode vejr og de mennesker omkring dig. Nogle gange er det de helt små ting, der kommer til at betyde meget. Husk at sætte pris på de ting du oplever mens det sker, og ikke først bagefter 🙂

Solskin fra mig til jer.

//Sanne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planer, Påske og Pandekager