Gæsteindlæg: Tanker Før Operation

VILD UGE M. SKOLIOSE-FOREDRAG

Kender du følelsen af en kalender, der ser uoverskuelig ud den næste uge frem. Men man glæder sig også helt vildt, fordi der venter fede udfordringer. Sådan har denne uge været for mig, hold op den har været vild, travl, udfordrende og virkelig givende den anden vej.

Det startede med slutspurten på projektarbejde på uni, da vi skulle aflevere onsdag. Vi mødtes derfor mandag formiddag til rundstykker og morgenkager, og så gik vi i gang med at rette rapporten. Vi nåede at blive næsten færdige, så da kl. slog 00.30, gik vi hjem i seng. Jeg var lige ude i Haraldslund et par timer for at undervise i yoga, så det gav lige ryggen en pause fra det stillesiddende arbejde, hvilket egentlig passede perfekt. Tirsdag mødtes vi til middag og fik finpudset detaljerne. Der var derfor fint overskud til at tage til klubaften i klatreklubben for mit vedkommende.

Det var egentlig godt at komme afsted, og jeg følte det gik fint i modsætning til forrige gang, hvor jeg bare ikke følte det kørte for mig. Det gik da så godt, at jeg gerne ville prøve at øve fald. Jeg er nemlig blevet fortalt, at det er en rigtig god ide at øve fald her i starten, så man ikke er bange for det. Problemet er bare, at jeg efter hvert fald har slået mig det ene eller andet sted (ja, ja teknikken er da heller ikke lige i skabet – endnu!). Denne gang var ingen undtagelse. Faldet gik egentlig fint, men da rebet greb mig og slyngede mig mod væggen, fik jeg lavet noget med min fod, så den fik et ordentligt slag. Det gjorde virkelig ondt, og jeg kom derfor ned på gulvet med det samme. Jeg tror, jeg rev op i en gammel skade – måske en lille forstuvelse. Så hjem med mig i bare tæer og klipklapper, da jeg ikke kunne få min fod ned i mine gummistøvler. Men så fik de da lidt luft på cykelturen hjem (nope, cykelturen var ikke ligefrem en god oplevelse med den fod).

Onsdag skulle jeg tidligt op og afsted til Væksthus Nordjylland til et arrangement for mit arbejde. Men da jeg vågnede, kunne jeg ikke rigtig se fremskridt med foden. Jeg havde derfor store udfordringer med at få mine støvler på. Men trods alt besluttede jeg, at det ikke ville være acceptabelt at komme ud til væksthuset og netværke med erhvervsfolk – i strømpefødder…. På den anden side ville de nok aldrig glemme pigen, der kom haltende uden sko og prøvede at lade som om, at alt var normalt. En lang dag kort fortalt: Arrangementet handlede om Afrika og de afrikanske markeder. Jeg skulle høre oplæg, netværke med andre deltagere og holde møder med nogen af handelscheferne fra de repræsenterede ambassader. Det var derfor et arrangement, jeg havde brugt meget krudt på at tænke over og forberede mig lidt på. Men det var en rigtig brugbar og lærerig dag, og jeg fik til sidst mine støvler på 🙂

Torsdag havde jeg lidt fri og kunne derfor få samlet lidt op på noget af det forsømte, og ikke mindst få trænet og hvilet lidt. Torsdag aften endte jeg til open by night med Kent og hans kammerat. Derefter var der stor gensynsglæde med min dejlige veninde Julie, som i øjeblikket er bosat i Nuuk på Grønland. Jeg havde ikke set hende siden januar, og det var derfor så skønt at give hende et kram og sludre en masse.

Fredag stod på arbejde, brunch med veninder og min fars 50 års fødselsdag. Virkelig dejlig dag med god stemning og dejlige minder.Det var dejligt at se familien og fejre min søde far.

Og så til pointen med dette indlæg: Skoliosekonference i Vejle lørdag. Jeg skulle holde oplæg omkring ‘skoliose og sundhed’. Det var en rigtig god oplevelse, hvor jeg fik snakket med en masse skoliose-blomster og hørt deres relation til skoliose og deres erfaringer. Oplægget tog ca. 45 min efterfulgt af spørgsmål. Jeg fortalte mit forløb med skoliose lige fra starten af, og jeg satte fokus på min tilgang til skoliose, som har været positiv og optimistisk. Jeg fik god feedback og gik derfra helt høj af den gode stemning ♥ Jeg kan med glæde og stolthed fortælle, at jeg i går blev valgt ind i bestyrelsen i Skolioseforeningen. Det kommer I nok til at høre mere om.

P6060001 - Kopi - Kopi

Skønne og seje mennesker.

Jeg fortsatte videre til bryllup sammen med Kent hos et fælles vennepar. Sikke en smuk dag. Rørende taler, sange og indslag fra gæster. Mad der fik fuglene til at synge. Fest til den lyse morgen med livemusik og gamle klassikere. Vi gik i seng kl. 4.30 i morges og har derfor haft lidt ondt i håret i dag.

Hvilken uge det har været. Tak fordi du læste med. Nu er det søndag, og det skal nydes ♥

2

  • Iben Nielsen

    Hej Sanne
    Det var meget spændende og inspirerende at høre din Skoliose-historie og om din tilgang hertil i lørdags. Jeg glæder mig til at følge dig her på bloggen.
    Kh Iben

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Skoliose, Sundhed og Solskin

      Hej Iben

      Det er jeg så glad for, at du synes. Tak for positiv feedback 🙂

      Hilsner Sanne

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteindlæg: Tanker Før Operation